Over ons

Zal me eerst even voorstellen:

Mijn naam is Jan de Geus en ben geboren op 2 januari 1952 te Raamsdonk Noord-Brabant

Mijn hobby’s zijn knutselen in en rondom het huis met veel muziek, maar vooral het buiten zijn. Dit gaat mooi samen met het organiseren van skeeler- & wielerevenementen in binnen- en buitenland, o.a. 2 x ‘Samen naar de Top’ in Frankrijk. In juni 2017 ben ik 30 jaar met organiseren bezig. Mijn 1e event was de ‘Schoonswaterfeesten’ in Oude Pekela, waar we samen met de Feiko Clockschool in 1987 aan meededen. Mijn 2 oudste kinderen zaten daar op school. Daarnaast jaren actief geweest bij de v.v. Noordster in Oude Pekela als vrijwilliger, jeugdleider en de PR om sponsoren binnen te halen, wat me aardig gelukt is...

Drie jaar Ambassadeur van 24kika geweest, Zo zie maar weer, alleen doe je niks, maar met elkaar en voor elkaar, dan kom je heel ver.

Ben geen ondernemer maar wel ondernemend is toch een verschil......

 

Groningen naar Maastricht. 

Loop al 7 jaar met het idee om een skeelertocht te organiseren van Groningen naar Maastricht. Nu is het zover 16 en 17 juni 2017 en gaat het echt gebeuren !! Vele vrienden vriendinnen vrijwilligers, skeeleraars en organisators hebben hun medewerking toegezegd.

 

Ook ondernemers staan achter dit Super Event en zijn bereid te sponsoren ieder op zijn eigen manier. Sponsoren komen uit België, Duitsland, Denemarken en Nederland !!

 

 

We doen het weer met elkaar en kan je toch zeggen met elkaar een DROOM komt UIT !!

Dan mag je best trots zijn dat je het goed doet als totale organisatie ........

Alles draait al in volle omvang om dit met z'n allen weer tot een succes te maken !!!

Samen in actie voor kansarme kinderen Nederland www.skkin.nl , Top !!

  

Super Team

We kunnen zeggen dat we vele jaren een super team waren en nog zijn. In 2017 zal dat niet minder zijn, sterker nog, we zullen alles uit de kast halen om dit Super Event met een prachtig resultaat af te sluiten neem dat van me aan !!

 

Jan van der Sluijs verantwoordelijk voor de route is bijna klaar om alle routes aan elkaar

te koppelen. Alle route skeeler-scouts hebben  dan ook netjes hun routes ingeleverd en zijn klaar in Nederland en België. Het eerste gedeelte is al door Jan van der Sluijs en mij verkend, we kunnen amper wachten totdat het zover is. 2e gedeelte komt snel tot verkenning.

Toch is geduld een schone zaak en is het nog 5 maanden te gaan......

 

Inschrijving event

Na 12 dagen was de inschrijving al helemaal vol met 100 deelnemers en vele vrijwilligers,

onvoorstelbaar. Na vele verzoeken, toch de inschrijving nog maar eens open gezet en bleek na in totaal 20 dagen het echt vol te zijn met 140 deelnemers en 36 vrijwilligers. Ja, dan weet je dat we het met elkaar weer goed doen ! 25 nov. 2016 in totaal 192 vrijwilligers en deelnemers 

 

Afscheid,

Na Grunnen Mestreech 16 en 17 juni 2017 neem ik afscheid na 30 jaar organiseren in het mooie Maastricht en beschouw dit event Grunnen Mestreech als een soort verjaardag afscheidscadeau van al mijn Skeelervrienden en de vele vele Vrienden Vrijwilligers die jaren lang dag in dag klaar stonden maar ook 's nachts voor deze evenementen, denk maar eens even terug aan 2009 en 2014. Die we met z'n allen tot een succes gebracht hebben voor de goede doelen. Geef dan graag het stokje door aan de jongere, hopelijk zetten zij het dan voort. Organiseren blijft een mooie en prachtige bezigheid met veel emoties..............

  

Laten we er met elkaar voor zorgen dat de kinderen ook een mooie en goede toekomst tegemoet gaan en een mooie sport kunnen bedrijven! Daarom roep ik iedereen op. 

 

                 Steun deze geweldige actie en DOWNLOAD het sponsorformulier

                                   Of schrijf je in voor een bedrag per km !!

   Rechtstreek doneren kan natuurlijk ook met een vast bedrag  op onderstaande rekening.

        Rabobank NL74 RABO 0154 3065 17  o.v.v. J. de Geus / Kansarme kinderen NL

 

Maken wij het weer over middels een totaal check, Naar Kansarme kinderen Nederland. 

“ Dan kan een kind weer lekker kind zijn ” zoals het hoort te zijn……

 

 

Realiteit is dat ik het ga missen, weet ik nu al...............

Nogmaals bedankt allemaal !!